Text

Referanser

Husvarm AS er stolte av at de aller fleste av våre kunder bruker oss over tid. I en travel hverdag og med veldig mange leverandører er det viktig å vite at kvalitet er noe du får betalt for når du aller minst tror at du trenger det - altså når uhellet oppstår! En lekkasje fra en vaskemaskin, et vannrør som er dårlig isolert, o.l. er noe vi ser mer og mer av og i mange tilfeller skyldes dette slurv og / eller feilbruk. Husvarm AS garanterer at vi tar hensyn i alle deler av leveransen!

Text

Berit

Nesodden

Anders Fredriksen er en super kar som alltid leverer som han skal. Vi har brukt Husvarm som fast rørlegger i mer enn 12 år, og over 3 hus har vi aldri hatt noen som helst problemer med arbeidet som da har blitt utført.

Text

Arne

Drøbak

Husvarm er flinke, og leverer til rett tid og avtalt pris!

Text

Knut

Ski

Vi måtte endre endel større installasjoner i et bygg, og Husvarm løste jobben knirkefritt.

Text

Trygve

Nesodden

Det viktigste for meg er å vite at jeg ikke opplever 10cm med vann i kjelleren en gang til, og dermed har jeg byttet rørlegger til Husvarm. Frostsikring, og varmetråder er noe andre kunne foreslått.

Text

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Image
Text

Besøksadresse

Tolia 22, 1453 Bjørnemyr

Image
Text
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon